Ровжі, ми разом?

Рішення Ради МСТ "Дружби" 27.07.2023

11.08.2023 10:59 | Переглядів: 986

27.07.2023 р. Радою МСТ "Дружба" прийняте наступне рішення:
1. Зобов'язати членів МСТ "Дружба", що допустили порушення Правил охорони електричних мереж через розростання крон своїх дерев, проводити обрізку цих дерев за власний рахунок, шляхом надання відповідних приписів з терміном виконання до 15 календарних днів. В разі невиконання приписів, проводити обрізку дерев за рахунок МСТ "Дружба" з наступним нарахуванням на члена МСТ "Дружба" відповідного внеску (платежу) за відшкодування збитків по усуненню порушень Правил охорони електричних мереж, пов'язаних з порушенням охоронної зони електричних мереж уздовж повітряної лінії електропередачі (ПЛ-0,4 кВ) внаслідок розростання крони дерева..
2. Встановити наступні розміри внеску (платежу) за відшкодування збитків по усуненню порушень Правил охорони електричних мереж, пов'язаних з порушенням охоронної зони електричних мереж уздовж повітряної лінії електропередачі (ПЛ-0,4 кВ) внаслідок розростання крони дерева:
1) Категорія складності робіт №1 – 300 грн;
2) Категорія складності робіт №2 – 600 грн;
3) Категорія складності робіт №3 – 1000 грн.
Категорія складності робіт встановлюється по факту виконання робіт і затверджується Головою Правління МСТ "Дружба".
3. Встановити внесок (платіж) за відшкодування збитків внаслідок аварії на повітряній лінії електропередачі (ПЛ-0,4 кВ), що викликана розростанням крон дерева на ділянці або біля ділянки члена МСТ "Дружба", з порушенням охоронної зони електричних мереж уздовж повітряної лінії, в розмірі 1500 грн.